DES Eersel

wandelen

Atletiekvereniging DES

”DES” staat voor “Door Eendracht Sterk” en is een vereniging die onder de landelijke koepel van de Atletiekunie valt.

Iedereen tussen de 6 en 90 jaar is van harte welkom om te komen lopen bij Des! Instromen is op ieder moment van het jaar mogelijk, of je nu begint of al een basis conditie hebt. Door samen te lopen, zorgen we voor onze gezondheid en bij DES is dat ook nog eens gezellig!

We hebben binnen de vereniging 3 stromingen;

Jeugdatletiek

Deze groep bedrijft de atletiek in de breedte. Ze lopen, springen en werpen. Ze trainen op woensdag op de atletiekbaan (in de zomermaanden) of in de sportzaal van het Rythoviuscollege. Op zaterdagmorgen wordt er in de bossen van de Heestert aan loop- en conditietraining gedaan. De groep gaat regelmatig naar wedstrijden op de baan of naar crosslopen.

Lees meer over jeugdatletiek bij DES

Loopgroepen

De loopgroep is een diverse groep met uiteenlopende doelstellingen. De een vindt het voldoende als zijn conditie iets verbetert, de ander is prestatiegericht en doet regelmatig mee aan trimlopen en wedstrijden. Om iedereen aan zijn trekken te laten komen wordt er op dinsdag en donderdagavond en zondagmorgen getraind in 4 niveaugroepen. Er is ook een groep die op woensdag ochtend traint.

Lees meer over de loopgroepen, of stuur een mailtje naar loopgroepen@avdes.nl

Wandelen

Deze groep bestaat uit personen die door te wandelen aan hun conditie willen werken. Er wordt twee per week gewandeld: op woensdagochtend en zondagochtend.

Lees meer over wandelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *