Behandeling blessure

MERAS Fysiotherapie Return to Sport

Logo Meras return to sport

De term Return to Sport zegt het eigenlijk al: Terugkeer naar de sport en voor leden van DES, vooral gericht op het hardlopen / atletiek.
Wij gaan met u aan de slag om ervoor te zorgen, binnen de mogelijkheden, dat u zo verantwoord mogelijk, met plezier het hardlopen weer kunt hervatten. Jeroen Panhuizen en Ruud Huijbregts zijn de fysiotherapeuten bij MERAS die zich hiermee bezig houden. Door diverse scholingen, ervaringen binnen de breedte- en topsport zijn wij in staat u hierbij te helpen.
Jeroen en Ruud zijn vooral gespecialiseerd in acute knieklachten (denk hierbij aan voorste kruisband, meniscus en knieband letsel), heup- lies gerelateerde klachten, langdurige peesklachten, hamstringklachten, spierscheuringen, enkeltrauma’s en motorische scholing bij sportende kinderen.
Naast Jeroen en Ruud zijn er ook collega’s die we kunnen inschakelen waar nodig. Denk daarbij aan een manueel therapeut en een specialist in het maken van echo’s.
Daarbij hebben we veel kennis over de meest beoefende sporten in de omgeving zoals, hardlopen, wielrennen, mountainbike, voetbal, handbal, hockey, volleybal, en korfbal.
In samenwerking met Fit Factory hebben we, naast onze behandelruimtes, de luxe om te beschikken over 700m2 aan trainingsoppervlakte met daarin geavanceerde trainingsapparatuur, een buitenlocatie en trainingsruimtes. Hierdoor kunnen we voor iedereen een passende behandeling bieden.
Wij als MERAS Fysiotherapie Return to Sport willen de leden van DES een veilige en vertrouwde omgeving gaan bieden betreft het herstel van blessures.
Voor het maken van een afspraak bij Jeroen of Ruud, kan er contact opgenomen worden met MERAS Fysiotherapie via de e-mail, info@merasfysiotherapie.nl of via telefoonnummer 0497-530383.