Crosswedstrijden

Crosswedstrijden

Op zondag 14 november 2021 gaat de Kempische Crosscompetitie weer van start. Een reeks crosswedstrijden georganiseerd door acht atletiekverenigingen uit regio De Kempen. De crosswedstrijden zijn voor elk niveau. Het is een uitgelezen kans om jezelf uit te dagen. Er zijn verschillende categorie├źn voor de pupillen en junioren.

Met je leeftijdsgenootjes sta je met een startnummer aan de start van het parcours. Dit kan in het bos, op de heide of aan het strand zijn. Na het startsignaal ren je zo snel mogelijk de afstand uit jouw categorie.

De finishtijden worden geregistreerd en er worden prijzen verdeeld onder de nummers 1, 2 en 3. Uiteraard is dat niet het belangrijkste. Jij bent bezig om je conditie super sterk te maken en lekker buiten te zijn, weer of geen weer. En het is nog stoer en leuk om te doen ook! Neem je papa, mama, broertje, zusje, vriendje, vriendinnetje, opa, oma, vrienden of bekenden mee die je kunnen aanmoedigen langs het parcours.

Iedereen dient zich individueel in te schrijven via de website van de organiserende atletiekvereniging of via inschrijven.nl

Leeftijdsindeling pupillen en junioren: https://www.avdes.nl/jeugdatletiek/

Meer info vind je op de website: https://www.atletiekregio14.nl

Voor het reglement klik hier.

Foto’s van onze eigen Dieprijtcross: hier en hier