Parelrun 2023 vervolg

KLG Parelrun op 10 september 2023
Nieuw in deze 6e editie: Estafette, G-run en Rollers

Foto van start Parelrun jeugd
Op zondag 10 september 2023 organiseert AV DES de 6e editie van de KLG Parelrun en SterrenStrand Kidsrun. Een inclusief hardloopevenement voor jong, oud en alle niveaus, met start en finish op de Markt in Eersel. Nieuw deze editie zijn de G-run, een 1 km run voor lopers met een beperking; Rollers, een 5 km route voor sportievelingen in een rolstoel en een Estafette, 3 x 5 km met wisselpunt op de Markt in Eersel.

De KLG Parelrun biedt met 5, 10 of 15 km routes aan voor alle niveaus. De 15 km route is een wedstrijdparcours waar de top van Brabant in voorgaande edities aan deel heeft genomen. De SterrenStrand Kidsrun biedt met 650 mtr, 1 of 2 km afstanden aan voor diverse leeftijdscategorieën. Kortom, zorg dat je erbij bent.

SterrenStrand Kidsrun en G-run

Tussen 10.00 en 11.00 uur vindt de SterrenStrand kidsrun en G-run plaats. Zo starten we met de jongste lopers in diverse leeftijdscategorieën. Trommel je leeftijdsgenoten op om gezellig samen deel te nemen aan dit super leuke hardloopevenement.
Als extra onderdeel organiseren we dit jaar een G-run, een 1 km route voor lopers met een beperking. Deze run is voor alle leeftijden.
Voor iedere sportheld ligt bij de finish een welverdiende medaille klaar en voor de snelste lopers en sportiefste basisschool van de Kempen hebben we mooie prijzen.

KLG Parelrun met de nieuwe onderdelen Estafette en Rollers

Om 11.00 uur start de KLG Parelrun. Er zijn 3 prachtige routes (5, 10 en 15 km) uitgezet die al snel door de mooie natuur van de Kempen lopen. Zo loop je over de Cartierheide, langs het Laarven en over de Boksheide. Ook hier is de start en finish op de sfeervolle Markt van Eersel.
De estafette bestaat uit 3 rondes van 5 km. De wissel vindt telkens plaats op de Markt in Eersel. Daag je clubgenoten, vrienden, buren, collega’s uit om gezellig deel te nemen aan deze estafette. Met de gezellige terrassen op steenworp afstand van de finish is het gezellig napraten over deze sportieve prestatie.
Sportievelingen in een rolstoel kunnen in de categorie Rollers de 5 km route een-, twee of driemaal afleggen.

Inschrijving en ophalen startnummer

Wil je je alvast inschrijven voor dit evenement, dan kan dat via onze website https://parelrun.nl
Het Rythovius College dienst als uitvalbasis voor de KLG Parelrun. Hier kun je het startnummer ophalen en indien gewenst omkleden en douchen. Ben je benieuwd naar de routes of wil je meer informatie? Kijk dan op onze website of bezoek onze socials.

Flyer SterrenStrand Kidsrun
Flyer digitaal Parelrun 2023

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Twan van der Heijden