5e mcb direct parelrun

5e MCB Direct Parelrun 11 September 2022

Na 4 succesvolle edities, waarin het deelnemersaantal gestaag toenam, wordt op 11 september 2022 door AV DES de 5e editie van de MCB Direct Parelrun georganiseerd. Dit evenement is een uitdaging voor iedereen, jong of oud, ervaren of onervaren, bij de Parelrun kun je de afstand kiezen die het best bij je past. Kies je voor de trimloop van 5 of 10 km of sta je aan de start van de wedstrijd van 15km.

Bossen, heide en historie

Welke afstand je ook kiest, de MCB Direct Parelrun heeft voor elke afstand een prachtige route uitgestippeld. De start en finish vindt plaats op de historische markt van Eersel. Binnen een mum van tijd loop je vanaf de start de natuur in. Het parcours van de 10 en 15 km gaat door bossen en heide. Alle parcoursen zijn snel en exact uitgemeten.

Sterrenstrand Kidsrun

Niet alleen voor volwassenen biedt de MCB Direct Parelrun een mooie uitdaging. Voor de start van de 5, 10 en 15 km vindt de SterrenStrand Kidsrun plaats. Hierin kunnen de kids laten zien dat de jeugd de toekomst heeft. Na een swingende gezamenlijke warming up wordt er in 3 leeftijdscategorie├źn gestreden om de podiumplaatsen. Daarna wordt voor kinderen t/m 6 jaar nog een super gezellige run gehouden waarin de jongste kids samen met hun ouders en Timo en Bloos kunnen laten zien wat ze kunnen. Alle finishers in alle categorie├źn worden beloond met een mooie medaille. Vorig jaar deden er maar liefst 250 kinderen mee aan de SterrenStrand Kidsrun. Het zou super zijn als dit aantal dit jaar nog wat zou stijgen.

Voor meer info en inschrijven zie www.parelrun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *