Corona virus

Corona virus

Update 15 maart

Gezien de nieuwste ontwikkelingen worden de DES activiteiten voor langere tijd afgelast. We volgen daarin de richtlijnen, welke nu aangeven tot en met 6 april. Het is echter niet ondenkbaar dat hierin nog wijzigingen plaatsvinden. Hierdoor zullen alle DES activiteiten tot nader bericht komen te vervallen. We hopen natuurlijk als club dat de situatie snel onder controle is, zodat we onze favoriete sport weer in goede gezondheid en in gezelschap van elkaar kunnen uitoefenen.

Update 14 maart

In navolging van de extra maatregelen van 12 maart, zullen alle DES activiteiten tot en met 31 maart komen te vervallen. Wellicht dat er na het weekend nog aanvullende maatregelen voor Brabant komen, welke wij dan ook zullen volgen. We houden jullie op de hoogte en hopelijk toch een fijn weekend!

10 maart

Beste Leden, i.v.m. het Coronavirus volgen wij de adviezen van het RIVM. Hierdoor nemen wij als club ook onze verantwoordelijkheid en daardoor zullen voor deze week (t/m zondag 15 maart) alle trainingen en de Algemene Leden Vergadering afgelast worden! We houden de richtlijnen in de gaten om jullie zo snel mogelijk iets te laten weten voor de trainingen van volgende week en een eventuele nieuwe datum voor de ALV. Groeten en eventueel beterschap namens het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *