Dieprijtcross 2024

DES Dieprijtcross, 14 januari Recreatiepark Ter Spegelt Eersel

Foto jeugdlopers tijdens cross

Op zondag 14 januari organiseert atletiekvereniging DES de Dieprijtcross tegenover Recreatiepark Ter Spegelt in Eersel. Deze cross maakt deel uit van de Runnersworld Kempische Cross Competitie. Dit circuit bestaat uit 8 crosslopen georganiseerd door de atletiekverenigingen van regio de Kempen. De Dieprijtcross is dit jaar de vijfde cross van het circuit.

Om 10 uur vindt het startsein plaats voor de recreanten. Iedereen die 2 km achtereen kan hardlopen kan meedoen, je hoeft geen lid te zijn van een atletiekvereniging of loopgroep. Er zijn ook geen leeftijdsgrenzen of tijdlimieten. Er is een prachtig bosrijk parcours uitgezet. Je kunt dit parcours maximaal 5 keer lopen. Je loopt dus 2, 4, 6, 8 of 10km. Je hoeft vooraf niet te kiezen voor het aantal ronden.

Vanaf 11.00 uur beginnen de wedstrijdlopers mannen en vrouwen senioren, masters en U20 en U18 , vanaf 12.30 uur beginnen de wedstrijden voor de U16 en U14 en vanaf 13:00 starten de categorieën U8 t/m U12. Vanaf dit jaar hoef je voor deelname aan de categorieën t/m U12 geen lid te zijn van een atletiekvereniging. Op deze manier kunnen kinderen vrijblijvend snuffelen aan onze mooie sport.

De wedstrijden worden afgesloten met een estafette. Iedereen, ongeacht je leeftijd en ongeacht of je lid bent van een atletiekvereniging mag aan dit onderdeel meedoen.

Het inschrijfbureau en kleed-accommodatie is gevestigd in “la Cantina” net voorbij “De Keizer” aan de Postelseweg 88 in Eersel. De start/finish is aan de andere kant van de weg. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl t/m 11 januari of zondag op de wedstrijddag zelf via na-inschrijving.

Dit evenement is voor iedereen met sportieve ambities een uitgelezen kans om het jaar goed te beginnen. We hopen je dan ook op 14 januari te mogen begroeten.

Klik hier voor het volledige wedstrijdprogramma.