Hardlopen voor iedereen

Hardlopen voor iedereen

De meeste vakanties zijn weer achter de rug, mooi bruin, goed uitgerust of voldaan van een verre reis. Meestal ook een paar kilootjes er bij. De gedachte om hier iets aan te doen is er wel, maar nu nog de actie.
Dit is het juiste moment om eens te gaan hardlopen. Hardlopen is niet alleen goed om je conditie te verbeteren. Hardlopen geeft ook meer energie om andere dingen te doen. Hardlopen verbetert ook je motoriek. Met hardlopen kun je ook een paar kilootjes teveel kwijt raken. Kortom hardlopen is niet alleen voor de sportievelingen onder ons, maar geschikt voor iedereen.
Bij AV DES kun je in groepsverband op een gezellige ongedwongen manier op je eigen niveau trainen en lopen. Als je nog nooit gelopen hebt is het belangrijk dat je dit goed opbouwt. Gevarieerd, rustig, technisch. Bij AV DES kan dit onder deskundige begeleiding van ervaren trainers. Bovendien is trainen in groepsverband leuker en meer stimulerend dan alleen lopen.
Speciaal voor ongeoefende beginnende lopers start AV DES weer een nieuwe startersgroep. Al vele jaren is dit een succes gebleken. Mensen, in alle leeftijdsgroepen, zowel mannen als vrouwen die beginnen met hardlopen kunnen na 15 weken een 5 kilometer lopen. Velen van hen worden besmet met het hardloopvirus en sluiten zich aan bij een van de loopgroepen van AV DES. Wij beginnen deze groep op dinsdagavond 4 september. Heeft u interesse, meld u zich dan aan op onderstaande emailadres of loop vrijblijvend binnen op dinsdagavond 4 september. De eerste vier weken kunt u toch volledig kosteloos en vrijblijvend mee komen lopen om te zien of hardlopen iets voor u is.

AV DES is er dus niet alleen voor beginnende lopers. Ben je al een gevorderde loper, dan kun je altijd instromen in een van de andere loopgroepen. Deze hebben ieder zijn eigen doelstellingen en variƫren van een recreatieloop vanaf 5 kilometer tot wedstrijdlopen van een halve marathon. Kortom er is altijd wel een groep voor iedereen die op haar of zijn niveau wil gaan trainen. Niets moet, alles mag. Maar ook de gezelligheid is een heel belangrijke factor.

De trainingen beginnen telkens op het atletiekterrein aan de Postelseweg 74 in Eersel. Hier is ook kleed- en douchegelegenheid. De trainingstijden zijn op dinsdag en donderdag van 19.30 uur tot ca 21.00 uur, op zondag- en woensdagmorgen van 09.00 uur tot ca. 10.30 uur. In overleg met de groep willen we daar ook nog wel eens van afwijken. Heb je interesse of wil je er meer van weten, kijk op de website: www.avdes.nl onder loopgroepen, of stuur een mail naar loopgroepen@avdes.nl We wensen iedereen heel veel sportief plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *