Zomeravond trimlopen 2023

Zomeravond trimlopen 2023

Foto deelnemers trimloop

Op woensdag 19 juli gaat de 1e Zomeravond-trimloop van start bij Natuurpoort TerSpegelt in Eersel. Tijdens de zomervakantie organiseert Atletiekvereniging DES opnieuw haar jaarlijkse zomeravond-trimlopen, die net als vorig jaar plaatsvinden aan de Postelseweg bij Natuurpoort TerSpegelt op woensdagavonden: 19 juli, 26 juli, 2 augustus en 9 augustus.

Er is een gevarieerd en uitdagend parcours uitgezet in de nabijgelegen bossen van Natuurpoort. De route loopt via het Kabouterpad over prachtige paden door de uitgestrekte bossen, terug naar het startpunt aan de Postelseweg. Op elke woensdagavond start de jongste jeugd om 19.30 uur. Zij hebben de keuze uit een afstand van 400 meter (1 rondje) of 800 meter (2 rondjes). Om 19:45 uur is het de beurt aan de oudere jeugd en volwassenen, die één, twee, drie, vier of vijf keer een ronde van 1.350 meter kunnen afleggen.

Inschrijven is mogelijk tot 10 minuten voor de start bij ‘De Keizer eten & drinken’ aan de Postelseweg 88 in Eersel. Na afloop van de trimlopen wordt er een loterij gehouden met fantastische prijzen, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers uit Eersel. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan Atletiekvereniging DES. Deelname aan de trimlopen is gratis.

De zomeravond-trimlopen bieden een uitstekende gelegenheid om tijdens de vakantiemaanden in conditie te blijven. Of je nu niet op vakantie gaat, later op vakantie gaat, een vakantievierende campinggast bent, jong of oud bent, prestatiegericht of recreatief loopt, iedereen met een paar goede loopschoenen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze trimlopen. Mocht je verhinderd zijn op 19 juli, geen zorgen. Op 26 juli, 2 augustus en 9 augustus krijg je een nieuwe kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *