Vervolg zomeravondtrimlopen 2022

Zomeravondtrimlopen

Tijdens de zomervakantie organiseert Atletiekvereniging DES weer haar zomeravond-trimlopen. Net als voor het Coronatijdperk, vinden deze plaats aan de Postelseweg bij Natuurpoort Ter Spegelt op de woensdagavonden 20 juli, 27 juli, 3 augustus en 10 augustus.

Er is een gevarieerd en uitdagend parcours uitgezet in de bossen nabij de Natuurpoort. De ronde loopt via het Kabouterpad over prachtige paden door de uitgestrekte bossen terug naar het startpunt aan de Postelseweg. Iedere woensdag start de jongste jeugd om 19.30 uur. Zij kunnen kiezen voor een afstand van 400 meter (1 rondje) of een afstand van 800 meter (2 rondjes). Om 19.45 uur is het de beurt aan de oudere jeugd en de volwassenen, die een ronde van 1.350 meter één, twee, drie of vier keer kunnen afleggen.

Inschrijven tot 10 minuten voor de start bij ‘De Keizer eten & drinken’ aan de Postelseweg 88 in Eersel. Na afloop van de trimlopen is er een loterij met hele mooie prijzen, beschikbaar gesteld door een aantal Eerselse ondernemers. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan Atletiekvereniging DES. De deelname aan de trimlopen is gratis.

De zomeravond-trimlopen zijn bij uitstek de manier om tijdens de vakantiemaanden de conditie lekker op peil te houden. Voor diegene die niet op vakantie gaan, of later op vakantie gaan, de vakantievierende campinggasten, jong of oud, prestatie gericht of recreatief. Kortom iedereen die een paar goede loopschoenen ter beschikking heeft, nodigen wij van harte uit om deel te nemen aan deze trimlopen. Ben je op 20 juli verhinderd, geen nood. Op 27 juli, 3 augustus en 10 augustus is er een nieuwe kans.